Professionele manuscriptbeoordeling

Je manuscript is klaar, en nu?

Gefeliciteerd! Je manuscript is af. Na maanden of zelfs jaren eraan te hebben gewerkt, kun je geen verbeterpunten meer ontdekken. En ook je familie en vrienden zijn erg enthousiast over je verhaal. Maar… is je boek wel goed genoeg? Hebben je personages voldoende diepgang? Zit het plot goed in elkaar? Zijn de scènes spannend genoeg zodat lezers het boek moeilijk kunnen wegleggen?

Wie geen fouten maakt, maakt meestal niets
- Miranda Poel

Uit ervaring weet ik dat mijn moeder een fantastische lezer en cheerleader is, maar een waardeloze proeflezer – ze vindt alles prachtig, zelfs als dat niet zo is. Om als schrijver te kunnen groeien, heb je iemand nodig die met een objectieve en kritische blik naar je verhaal kijkt en je in specifieke feedback voorziet. Een professional die ervaring heeft met proeflezen en schrijven en het vak verstaat.

Manuscript pakketten

Ben je nieuwsgierig of je schrijfstijl wel goed genoeg is, en wat je sterke en zwakke punten zijn? Een quickscan kan al veel duidelijkheid verschaffen. Benieuwd of je verhaal goed in elkaar steekt en je personages geloofwaardig zijn? Vraag dan een manuscriptbeoordeling aan.

Volledige manuscriptbeoordeling

(Alle prijzen zijn incl. BTW, dus er komen geen extra kosten overheen.)